Tagen av http://isabellanyqvist.blogg.se/

Vad som innebär när man lider av en depression, det påverkar alla kroppens förhinder

Tänkandet: Många som drabbas av depression tycker att det är svårt att koncentrera sig och att fatta beslut. En del deprimerade får sämre korttidsminne och glömmer saker hela tiden. Negativa tankar är utmärkande för depression.


Känslorna:
Många kan känna sig ledsna utan anledning. andra tycker inte sådant som varit roligt tidigare är kul längre. Man saknar motivation och blir mer apatisk (oengagerad) och trött. Vissa blir irriterade och andra får ett häftigt temperament. Det är inte ovanligt att olika former av depression leder till känslor av hjälplöshet, hopplöshet och värdelöshet.


Beteendet:
Man kan börja bete sig mer apatiskt. Vissa känner sig inte trygga i närheten av andra och får svårt med det sociala livet. Socialt tillbakadragande är vanligt. Vissa har till och med svårt att ta sig upp ur sängen. Sexlusten kan försvinna.


Det fysiska välmåendet:
Några får sömnsvårigheter. Antingen kan de inte somna in eller så sover de inte tillräckligt djupt. De kan ligga vakna i timmar eller vara vakna många gånger under nattens gång och stirra i taket. Andra sover väldigt mycket, större delen av dagen, men känner sig ändå trötta. Många tappar aptiten och klagar över smärtor.


Ett halv år!

6 Världens Underbaraste Månader I Hela Mitt Liv
Min pojkvän och jag har idag ett halv år tillsammans och det går inte ens att beskriva hur jävla lycklig jag är av att ha honom vid min sida. Grymt lycklig tjej iaf!

Ouppdaterade dagar

Har inte uppdaterat så jäklans mycket, men här har ni några bilder som kan förklara mina extremt trevliga dagar på lovet med skönt folk & vänner! NI är verkligen guldvärda till tusen

Ojjj


Marcus


HHAHAHAHAH kissies bror


.

När saker blir jobbiga så stänger jag oftast in mej och stänger ute andra, och så har det nog varit den senaste tiden. Mina nära kan tolka det som att jag inte ”behöver dom” eller inte bryr mej. Men det är just då jag behöver dom som mest.


Utvecklingssamtal

Har skrivit två A4 sidor om boken "Tusen gånger starkare" nu. Sen ska jag på utvecklingssamtal klockan 18.00 och sedan vidare till mitt andra hem. Love!

-


S(he) be(lie)ve(d)


Bästa låtarna


Min bebi♥

Att beskriva sin kärlek till någon sådan underbar person med bara ord, det är omöjligt.
Jag har alltid haft svårt för att visa känslor för personer som jag tycker väldigt mycket om. Men det är du som fått mig att kunna visa det, det är du som gör mig glad bara jag har dig vid min sida.
Det finns inge finare än du! Du äger hela mitt hjärta & du är mitt liv. Utan dig, inget mig!
Jag älskar dig så otroligt jävla mycket min babe.

Akon's Story!

- I wanna make love right now
- Im so paid
- Be with you
- Freedom
- Smack that
- I wanna love you
- I can't wait
- I just hade sex
- I got aids?
HAHAHAHAHA

otroligt rolig barnfilm!

Dumma mig! Så sjukt jävla rolig film, dock tycker jag det roligaste scenerna är "Den är så FLUFFIG, så jag dör" & "Stjärt, HIHI, Stjärt, HIHIHI, Stjärt". Älskar fan filmen! haha, värd att se iallafall.

& nu håller jag på att ladda ner den nya barnfilmen som nyss kommit.
Gnome & Juliet. Verkar också lika grym som Dumma Mig, så vi får se! Ska tvinga min bebi att se denna film med mig ikväll tror jag! =)

RSS 2.0