update

ska jag köra igång med en frågestund? De är helt klart ni som bestämmer!

melonas ♥ ♥

VET NI HUR GOTT DET ÄR MED VATTENMELON ELLER?!?!?!?!?!?!? HUR GOTT SOM HELLLLST

MUMSSSIII SÅ GOTT

hm...

vilket nagellack passar till skolavslutningar :o? just nu har jag min favoritfärg nr 34 på bilden på naglarna. men tänkte att de kanske inte passar med den färgen till vit klänning och svart kofta? vad tycker ni? kanske en ljusare rosa skulle passa? helst rosa iaf! skriv här vad ni tycker, de är inte så jobbigt att kommentera vad ni tycker. Tack i förhand sweeties!




gym

nyss gymmat lite här hemma. tog det väldigt lugnt eftersom min hals gör ont och jag är förkyld och har ont i huvet, nu ska jag dunka musik till högsta volym sen duschen.

sick =(

jag vaknade nyss och är sjuk =( usch, jag ville träna idag! men nejnej, tyvärr de får man ju inte.. åh blir bara sur på mig själv just nu. nu ska jag klä på mig sen ska jag och mamma åka och handla lite mat. På ica, och såhär stark känner jag mig nu =D

HAHAHAH! felix är ju sjuk alltså

update

skola imorn-.- godnatt

kääär

nu blev jag kär i dem här sakerna. blir att beställa hem en del av de iaf tror jag!






SJUKT KÄR NU

vinst

Somsagt.. kom nyss hem från matchen i Uppsala mot Danmark IF. och som rubriken lyder så vann vi med 6-4! WOHOOOOOOOOOOO fy så skönt. sämst domare dock, tyckte synd om han.. hahaha! och ja, danmarks taktik.. hur ska jag förklara? hm... lägga sig ner på marken och låtsas gråta.. samtidigt som man typ säger att man blev knuffad av tillexempel nr 3 i esk.. hmmmmm... den gick inte hem brudar! försök bli bättre på att SPELA fotboll ist för att fejka och bryta benet tex ;) hahahah.
nu ska jag iaf glida runt och kolla kläder på nätet. puss!


JUSTE!
får inte glömma att säga Grattis på morsdag världens bästa madre ♥

morning

vaknade nyss, ska upp och käka frulle nu. sen blire att fixa mig lite och sedan bär de av till Uppsala! CIAOOOO SWEETIES


tomorrow

Imorn ska jag upp rätt tidigt, först till sjukhuset sedan vidare till match i Uppsala. vi får se hur matchen går, hoppas på det bästa och på bra position! sedan ska jag hem och träna. Suuupeeer va jag mår bra. Därför kanske de inte blir så väldigt många inlägg imorn sweeties, men jag ska försöka. Nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan sussa mig till sömns. Godnatt


skriv va ni tycker jag ska ha för någe i bloggen, frågestund, visa saker.. Vad ni vill se mera osv?!

,

Visa ditt intresse eller förlora mitt.
somsagt.. yes do it or not

nice b-rud

hahhah, alltså steph! gud så skön brud otroligt underbar och sjuk humor, skön brud helt enkelt. tack för kvällen hjärtat! de här gör vi om bruden.


gissa vem de här ska föreställa? ;)

och gissa vem de här ska föreställa då? ;) hahaha!

vi köpte även två såpbubblor och sedan diskmedel för att sedan hälla i fontänen, busigt!

så här såg fontänvattnet ut när vi precis hade hällt i allt..

och såhär såg det ut när vi drog hem, vart inte mycket skum ju =(

jag & steph


steph.


FACELOOK TODAY. utan smink, enbart mascaran kom på.

nu blire och möta steph, sen går vi vidare till max och tar en glass eller två. woho va nyttigt, sedan blire väl att träffa folk eller någe. puss vi hörs ikv/inatt!

eya eya im talking about a rising girl


en av favoritlåtarna just nu, sjukt bra! och negern har nog den bästa rösten på längeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee♥♥♥♥

updatering

nu ska jag smörja in kroppen med bodylotion så man luktar gott och sen så börjar jag nog fixa mig för en kväll med Steph. får se vad vi hittar på, kanske eurovision? eller bara dega? eller någe annat skoj, får se vad som händer helt enkelt. Ska bli skoj att träffa bruden iaf! Puss på er

så härrrrrrrr trött är jag just nu

matilda svarar


Jag och jennifer solade på Meddo.    we like it♥

solning

nyss solat på meddo och nu ska jag nog kila in i duschen och sedan får vi se vad som händer.. kanske blir att träffa några? städa rummet? bara ta det lugnt? vi får se vad dagen/kvällen bjuder på. Puss

bjussarN

ÅÅÅÅÅH

föresten.. vet ni vad jag kom på nyss nu? VI ÄR INTE ME I EUROVISION IÅR
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH RYCKFITTAPKNULLDAMP JAG FICK ÅÅH, ALLT ÄR DITT FEL JÄVLA ANNA HERREEEEEGUD VAD JAG HATAR DIG OCH HAR ALLTID GJORT SEN FÖRSTA GÅNGEN JAG HÖRDE DIN JÄDRANS LÅT. MEN ÄNDÅ SÅ SKICKADES DU VIDARE OCH SEN GICK DU INTE VIDARE, VARFÖR ÄR DU SÅ KASS FÖÖÖÖÖR???????????????

gånsta

vart i gånsta idag med alla enköpings ungdomar, där alla hängde(?) och nu ska jag fan ta och sussa. hejdå 

tummen upp/tummen ner


* Chinos shorts
sjukt snyggt, både på killar och tjejer, finns i alla olika färger, passar alla sorter! Grymt.


* Smink
snyggt, bra, vackert, sött, osv.. finns många saker me smink! men hur gulligt är det inte när en liten tjej precis börjat sminka sig?? HUR GULLIGT SOM HELST
även bra med smink om man vill dölja vissa saker i ansiktet, eller kanske bara vill se extra fin ut =)
kör på me smink brudar, inte för mycket bara och vissa passar inte ens i smink så kör me lagom. wiee


* Färgglatt
färgglada kläder, färgglada smycken, färgglatt smink, färgglada bloggar, osv.. tummen upp för allt färgglatt!



* Dem som tar pojkvännen/flickvännen före kompisarna
aa? hur ska jag beskriva här? dem som tar pojkvännen/flickvännen före kompisarna kan ju draaaa.

* Kaxiga lärare
haha fortfarande om lärare på "tummen ner" men bara för att vissa lärare fortfarande är lika jävla sura och KAXIGA däremot också.. då säger jag bara L O L bara för att du inte är ung längre behöver du inte bete dig som en bitch mot eleverna. GET A LIFE TEATCHER!

* Pengar
jaa, kan knappt tro de själv. men pengar.. hur drygt är de inte när man köper för mycket onödiga saker. just vid dem tillfällena borde inte pengar finnas!


I forgot

juste.. jag glömde berätta att jag kom hem från skolan ungefär kl halv 2. helt ok dag faktiskt, TRÖTT hela dagen bara. kom nyss hem från stan med mamma. fick me mig de här hem..

två hårinpackningar & en hårborttagningsvax, thanks mam!

vakivakiii

vaknade nyss och märkte att jag va mera förkyld.. FITTAAAAAA. finns orken att ens fixa sig till skolan idag? nee kör på som igår wooohoo verkligen, no idrott för mig. nu ska jag klä på mig och dunka musiken chingelinnnng!

snygggggggggggggg

gryyyyym


så grymt braaa låt! sjukt skön och just nu är livet grymt bra säger jag bara, också är ena killen i låten grymt snygg!
de blev mkt "GRYMT" i den här texten CAARE
hejjjdå

happy life

JAG ÄR SÅ JÄKLA GLA NU FAKTISKT, DE GÅR BRA NU!!! WOOOOOHO
me de bjussar jag på en ooooldiie pic

brownie va jag där också ;o

dusch

nu ska jag in i duschen eftersom jag nyss tränat, puss

nöjd

nu ska jag va nöjd och gla och träna ärslet av mig

gonatt

natti på er sötnosar

bloggen

nu har jag mixtrat lite med stilmallen och jag ska nog göra en ny header också funderar jag på nu, känns inte som en bra bild osv till bloggen =( får se hur det blir! kommer säkert upp någon ny header i veckan isf =)
och btw, om de är någe konstigt me någon konstig färg någonstans på bloggen osv så säg till för jag har helt enkelt chansat mig till desginen osv. och ja de är meningen me lite olika färger här och där! fast ska fixa de bättre sen
tjohejnjjj

hahah

hahah alltså varför läsa min blogg om du ändå är så jävla emot mig din idiot vem de nu är? haha jävla retard, get a life!

träning

nu ska jag ta och plugga matte, sen blir det träning! puss på de


just nu

just nu suger mitt liv, jag är fett irriterad på vissa personer bara också är jag piss förkyld, har ont i halsen, ont i magen, ont i knäna, och ikväll och imorn ska jag BANNEMIG träna! careögat just nu på om jag blir mera förkyld, mera skada osv.
btw idag på lunchen gick jag och jennifer och solade solarium faktiskt (: sällan de är chill då
nu pallar jag inte slösa min tid på någon jävla soppig blogg. hoppas på bättre tider nu, ciao

långis prommis


nu ska jag ut på en lång promenix med petra! vi hörs på luren

ni får gärna fråga massa saker som jag sedan svarar på här och säg också vad ni vill att jag ska skriva om, vad jag ska visa i bloggen.. osv! tack och hej.

säger bara V-Ä-D-R-E-T

usch fyfan, vädret är nog de sämsta på länge!!
ska ta på mig lite kläder och sen käka frulle sen blire skolan. jag känner att jag är förkyld som en åsna, och jag har elevens val hela dagen... -.- alltså så har jag HEMKUNSKAP heeeela dagen och vi som hade planerat att vi skulle ha piknik ute idag. men knappast att det blev de iaf. ahhahah, ikv blire sola och bara ta det lugnt. annars gå en lååååång promenad om vädret blir bättre.

måndag

imorse stack jag till skolan och kom i tid som alltid dårå.. haha. träffade ebba och hon är ju förfan brun som en pepparkaka!!!!! inte liiiiiiite avundsjuk dårå-.- btw, blev klar med min uppsats idag om "bob marley" och hoppas på bra betyg där. haha
snart blire träning ciaao. tråkig blogg, jo tack jag vet!


så patetiskt att en kille har gjort att vi förlorat vänskapen med varandra. otroligt patetiskt! miss u

söndag - helt okej

idag har jag solat, chillat och gått promenad med petra i 1 - 2 timmar ungerfär hela enköping kan man säga. haha, och jaa jag har bilder på lite saker.. fast jag orkar inte lägga in dem ;o
lev med det guys
idag kom också ebba hem. klart man saknat dig din sötnos!

men aja, väldigt ovärt inlägg.. fast.. nu har jag ett popcornberg i mitt knä ;(
seya tomorrow babes

inspiration


chinos shorts

spets shorts

LIKE I CAREEE

eftersom att msn vägrar fungera måste jag lägga ut mitt arbete här, och jaa. inledningen stämmer inte helt. men smöra lite för läraren funkar alltid ;)


Bob Marley

 

Inledning

I den här texten kommer jag att skriva om Bob Marley. Varför jag valde honom var för att jag har börjat lyssna på hans låtar lite då och då. Efter att jag började lyssna på han, så började reggaenmusiken bli mer och mer intressant för mig. Så jag kände att jag ville veta mera om honom och jag tycker att han verkar intressant. I texten kommer ni att få veta väldigt mycket om bla. Bobs egna familj och Reggaenmusiken och mycket mer.

 

Om Bob Marley

Bob Marley föddes 6 Februari år 1945 i landet Jamaica. Han föddes vid namnet Robert Nesta Marley, men blev senare känd med namnet Bob Marley. Han blev jamaicansk reggaesångare och gitarrist, Marleys första singel var ”Judge Not”. Senare kom några nya hits ”No woman No cry”, ”Three little birds”, ”Buffalo Soldier”, som blev välkända av Bob.

 

Familjen

Bob uppfostrades av sin mamma Cedella Booker. Han var även mycket hos sin morfar när han var liten. Bobs mamma Cedella Booker var 18 år och svart kvinna och Bobs pappa som hette Norval Sinclair Marley var 50 år och vit. Hans föräldrar gifte sig sedan under graviditeten. Norval Sinclair Marley lämnade sedan Bob och Cedella men fortsatte att betala underhåll. Senare när Bob var omkring 10 år dog hans far av en hjärtattack, han saknade en fadersfigur i familjen. Bob bodde bara 2 år hos sin pappa, resten av tiden delade han med sin mor.

 

Bobs familj

År 1966 gifte sig Bob med Alpharita Constantia Anderson som nu heter Rita Marley. 1967 föddes Bob och Ritas första barn som heter Cedella, några år senare föddes deras andra barn David ”Ziggy” Marley. Tillsammans med Rita fick Bob fyra barn, två killar och två tjejer. Barnen heter Sharon, Ziggy, Cedella och Steven. Han fick även sju barn till med olika kvinnor. Hans barn som blev reggaeartister var David ”Ziggy” Marley, Stephen Marley, Julian Marley, Ky-mani Marley och Damian Marley. 1976 i December utsattes Bob, Rita och Bobs manager för ett attentat. Bob träffades lite lätt i armen och managern Don Taylor och Rita blev allvarligt skadade.

 

The Wailers

Omkring 1963 bildades gruppen ”The Wailers” med Bob Marley, Peter Tosh och Bunny Wailer. 1963 till 1966 spelade dem in otroligt många skivor för producenten Clement Seymour Dodd. Deras första framgång var 4 Maj 2004 med hiten ”Simmer down”. Under åren 1968 spelade dem in skivor för Leslie Kong. I slutet av 1969 började Lee Perry medverka i deras grupp. I December 1971 gjorde dem reggaens första riktiga LP-skiva som framfördes med namnet ”Bob Marley And The Wailers”. Under 5 år gjorde The Wailers en mix av kärlekslåtar och låtar med religiöst rastafaribudskap, ex. ”Thank you Lord, ”Hammer” och ”Soul Rebel”. Deras tidigare album ”Burnin” hamnade 1:a plats på singellistan i USA 1974. The Wailers turnéliv tog slut efter det, samma år. Bunny Wailer fick scenskräck och skulle inte kunna stå på scen på flera år. Peter Tosh utvecklade sin begåvning själv och visade musiken i hans nya album ”Legalize It” och ”Equal Rights”.

 

 

Bobs död

22 September 1980 var Bob Marleys sista liveframträdande, sedan dog han 11 Maj 1981 i cancer och hjärntumör. Han har även tjänat mycket mera pengar efter sin död än när han var vid liv. Efter att Bob dött blev en av hans låtar ”No woman No cry”, en större hit än innan. I Februari 1977 spelade Bob Marley fotbollsmatch med sina kompisar och fick under den matchen en tåskada som ledde till cancern.

 

Reggaens musik

Reggae är en rytmisk musikgenre som utvecklades på ön Jamaica som senare blev ett självständigt land 1962. Man kan säga att det är en blandning mellan Africansmusik och Jamaicanskcalypson. Reggaen har sedan dess spritts ut till hela världen. Det finns både ett antal lyssnare och musiker i varje land nu. Det är också en musikstil som i hög grad har utvecklats mycket genom producenter och inspelningstekniker. Bob Marley betraktades som en reggae ikon och gör det fortfarande. Den som anses ha uppfunnit ordet ”reggae” är Toots Hibbert, som tillsammans med sitt band ”The Maytals” var väldigt populära bland både svarta och vita ungdomar i Storbritannien som också kallas för musiklandet. Producenter som Lee ”Scratch” Perry och King Tubby var reggaemusikens ”uppfinnare”. Reggaekulturen har varit som en föreställning av en glad Bob Marley i nyanserna gult, grönt och rött.

 

Sammanfattning

Det som jag tycker har varit mest intressant om Bob Marley har varit om hans död enligt mig faktiskt. Hur han dog och att han var så ung. Jag har också tyckt att det om Bobs familj och Bobs egna familj har varit intressant. Han har en gång i tiden varit som alla andra barn i världen och sen blir han upptäckt som reggaesångar och gitarrist. Utan sin fadersfigur i bilden. Sedan får han flera styckna barn, sju barn med olika kvinnor och fyra barn med Rita.

 


Källförteckning

 

Böcker:

Bonniers Rock Lexikon 2009 sid. 745

 

Hemsidor:

www. Wikipedia.org

Sökord: Bob Marley

 

www.Wikipedia.org

Sökord: Reggaemusik

 

 

Innehållsförteckning

 

·        Inledning   Sid. 1

 

·        Om Bob Marley    Sid. 1

 

·        Familjen    Sid. 1

 

·        Bobs familj    Sid. 1

 

·        The Wailers    Sid. 1

 

·        Bobs död   Sid. 2

 

·        Reggaens musik     Sid. 2

 

·        Sammanfattning    Sid. 2




today - söndag

idag så var jag och solade rätt tidigt imorse faktiskt, sen så har jag bara verkligen barrrraaa chillat sönder. och jag vill hitta på någe nu.. jag vill ut!!!!!!! även fast de är världens sämsta väder?! va äre för fel på mig???!!?!?!? gå promenad me mig:D?

ONT

har haft antagligen en ond träningsvärk i magen sen i fredags eller torsdags och sen har jag också haft ett svullet knä sedan matchen i fredags emot gusk f96. usch, och jaa.. det blev förlust i fredags. men om jag ska erkänna så var det otroligt jämt i spelet bara att vi aldrig fick inte in den dära JÄDRANS BOLLEN i deras jääädra mål någon gång åååh blir så sur ^^

idag så var jag med jennifer isak lukas amir wille och tom (:
här får ni några bilder

så otroligt snygg bild på jennifer!!

springer me lycka över att ha sett mig och jennifer.. kolla liksom på krille? HAHAAHHAHAH

isak & krille

krille hahahahah

wille sötnöten haah

isak krille

pallar inte lägga ut flera bilder nu guys (: hörssss

solning

nu ska jag och mamma sola, ciaooo

otroligt vad man kan älska sina vänner♥


ebba jag yasmine petra

jag yasmine, förra sommarn♥

petra johan jag

petra jennifer josefine maria martina jag pauline, saknar fan de♥

fanny jag

och jaa, det blev några bilder. men de är någe cp just nu med blogg.se, eller iaf min blogg så aja. de här får räcka just nu. puss på er!

säääng

nu ska jag lägga mig i sängen snart. natti

match

imorn blire match kl halv 7 på korsängsfältets konstgräsplan. kom och kolla?

vafaananananna

fan också , det går inte att lägga in bilder på blogg.se just nu? äre bara för mig eller är de för alla? ÅÅH
ni får kanske bilderna senare eller imorn. tyvärr mina fina läsare♥
just nu har jag nyss duschat eftersom att jag drog på räningen och nu ska jag nog ta och mumsa på en melon!! mumsiii
imorn blire friluftsdag på Enavallen också. det blir väl lite sådär.. fast man är ju ute hela tiden och vi får hoppas på att det är fint väder så man får liiiite färg iaf =D
seyaaa, får bli bild i repris då

sååå himla snygg alltså

outfit


rosatröja - jc
vit linne - jc
jeans - cubus

btw, jag hinner antagligen inte blogga innan kl sju ikväll. går skolan tills kl 4 så jag ska skynda mig till Wickmans och köpa sallad sen hem och byta om till träning kl tio i fem. så det blir stressigt. ajaa, ska försöka! pusss på er

otroligt vad man kan älska sina vänner♥


jag och petra <3

josefin och jag =)

haha tom och jag

josefine petra jag

josefine jag

jag jennifer

sanna kelly jag petra

jag bella jennifer

jag petra

jag josefine<3

kelly jag<3

linnea jag <3

jag amanda lovisa

fotbollslaget

isa jag frida

jag elias

jennifer jag<3

matilda jag<3

yasmine jag<3

evelina jag =D

yasmine jag

jag haidora

petra janek jag

jag isa josefine
andra delen av bilder med vänner, kommer imorn..

home

nu är jag hemma och inte ett dugg brun.. menmen de kommer med tiden man solar =D hahhah.
ska försöka plugga lite matte och sedan blire träning. wiiiho taggaaad

lite sådär gammal bild

soooola

nu bär det av till meddo för att sola! ciao sweeties

alalla

nu ska jag kolla några bloggar och sen drar jag iväg till skolan. och juste,
igår när jag mötte yassi och maria så vare en psyktant som typ kastade glas på sin sons kompis och bet honom och kalla sin sons fru en thailändare för hora.. då försökte hon typ ta självmord fast polisen kom. ahah lite cp ändå

läääsare

ni läsare är på topp även om jag inte ens skrivit något hur kan det komma sig? ;)
aja, nu ska jag käka frulle. kanske blir ett till inlägg innan jag gittar till skolan. viii får seeee =D
ciaao guys

sus

gonattttttt

make up store

hemma från västerås nu och blev sminkad så som på bilderna som kommer under.. också fick jag med mig dem här sakerna hem!

ögonbrynsfärg, ngnting me ögonbryn, en foundations borste, en liten borste, medlemskort och en katalog med tips i.





den vardagliga sminkningen som JAG valde!

sommar fast näee

på me sommar skorna och sen drar jag iväg till v-rås. vi hörs efter det!

old pic, men jag älskar dig petra!

västerås

imorn blire västerås för mig efter skolan för att bli sminkad av "proffs", så vet inte riktigt om jag hinner blogga.. men vi får se!
med detta inlägg säger jag sov sött =) natti

f you

bloggen är verkligen inte på topp just nu.. försöker, men jag tror fan att de är ett bryöga lite.. carrrrreeee!
finns vissa idioter just nu.


känner behov av att sola just nu efter dem hära tabletterna.. fybläusch!
verkligen blekast i stan

tjulululuuu

har nyss pluggat och stekt lite ute i solen, ska kila iväg till fotbollen snart. och yesss jag har inga bilder just nu.
var någonting viktigt jag skulle berätta kom jag på nu.. fast glömde vad de var jag skulle säga.......!-.- ååh


nattinatti

otroligt vad ni läsare ligger på topp alltså! det gillar vi =)
nu ska jag ta och sussa och förbereda mig för skolan imorn, trött.. verkligen extremt trött. jennifer tar kol på mig *suck*

rössstaaa på mig

rösta på mig i veckans blogg tävling på http://izahs.blogg.se/ 
TACCCK RÖSTA


oh you touch my tralala

tjeeenaaare guys, nu är jag och jenn vakna och vi ska väl steka runt lite här sen vettefan.. seya!

hemma

nu sitter jag och jennifer hemma hos mig, och vi ska snart kolla på filmen fish tank! verkar skit bra. men ikv så var vi me wille johan tom och isak och träffade dessutom på JOSEFIN LUNDIN, emelie rosendahl och fanny lindgren som veeeeerkligen ville vara me i bloggen (Y) så här har ni en bild på ungarna också..

josefin, emelie & fanny..


jennifer

käk / utgång

nu ska jag och jennifer käka sen blire väl utgång för oss, och ser vad kvällen har att bjuda på =)

old pic when we was blueniggas

bra kört brudar!

eftersom att jag var i sthlm idag så missade jag matchen.. men jaja. och ni körde säkert skit bra brudar, men det blev ju iaf 6-3 till esk!! GRYMT CHEYERR

gammal bild på hela laget!

-

jag har förlorat allt

karl wolf




sjukt snygg och så jävla bra ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

book sucks but this book..


böcker är bland det tråkigaste som finns tycker jag, fast den här boken har någonting extra.. den är huuuur bra som helst! boken är en sann historia om Alexander Ritcheys liv. Den här killen har då min mamma haft på sitt jobb och han var en väldigt trevlig kille när han inte tog droger somsagt. Han blev bara 31 år pga av massa droger. Han har skrivit om hela sitt liv i den här boken.

Den handlar då om Alexander Ritchey som dog pga sina droger förra året 2009.. Hans liv bestod av pingis tills hans föräldrar skiljde sig och sedan började Alexander dricka väldigt mycket och det ledde till droger när han var omkring 16 - 18 år. Alex var bland en av dem yngsta ungdomarna som var väldigt väldigt begåvad på att spela pingis. Men han kunde inte sluta med drogerna som styrde över hans liv..
LÄS BOKEN SÄGER JAG BARA! den får dig att börjar fundera över ditt liv, lovar.


sthlm

påväg till sthlm, missar matchen.. men jaja. de kommer väl flera matcher. LYCKA TILL BRUDAR!! ciaao

sleep tight

nu ska jag sova. skönt! hejdå

HA-HA-HA SKÖN BÖG_40ÅR


AHHAHAHAHAHA JAG GARVADE ÅT DEN HÄR I ÅÅÅÅÅR HAHAHA inte så lite ägddd rå

kväll

dålig uppdatering kanske, men iaf. ikväll så träffade jag jennifer f och vi var med martina isak johan och tom. sedan kollade vi Talang SEMIFINAL 1 sen efter de så drog jag isak och martina till stan och bara tog det lugnt. Det var min kväll det! TJOHEEJEJEJEJ palla bildeerrr nu.

fix

nu blir det av att fixa mig, sen så blire käk och sen bär de av att möta jennifer f! tjohej


kissemissarna



störd bajskatt hahaha

dem är så himla söta!

svåårt att bestämma

har svårt att bestämma mig just nu.. paaaaaallllaaa

jag vet jag vet jag vet, en blogg me bilder är mkt roligare men nu orkar jag inte

nyvaken

jag är nyvaken och pigg faktiskt, nu mååstee jag plugga svenska! tjoo mera inlägg ikv

och föresten, jag vill bara säga att jag har världens underbaraste vänner! tack för det

why me?

Hej jag har ett blåmärke mellan mina bröst tjohej!


kvällens bilder



närmade vi oss donken eller? njaaa. tror jag inte



nystädat

nyss städat och möblerat klart mitt rum. så som sängen och alla saker stod innan var mkt snyggare men nu orkar jag inte flytta tillbaka sakerna...tsss! hahaha skön rå. nu ska jag väl bara duscha sen så ska väl jag och jenn hitta på någe. puss på de!


20 min

min katt har legat på rygg i 20 min nu och ser död ut, hjälllllp han skrämmer mig

gårdagens bilder


jag och jennifer cyklar i stormen..

jennifer

hårballongen.. euj


jaja


beställde nyss hem ben&jerry's från glassbilen. skit gott!
föresten, visste ni att de gick att beställa hem glass när som helst av glassbilen?
och neeej, min katt käkar inte glassen på bilden. han luktade bara hihi
nu ska jag ta och städa rummet. fett äckligt
hörsss

godnatttttttt

nu blire sussa me slemmifer som är halvt död, ciao nåsss väl

mysteriskt

det här hände oss påvägen till donken och hem från donken:
påvägen till donken när jag och jennifer cyklar,
säger jag; Kolla den dära bilen kommer följa efter oss!!! ;O
också visar de sig att de bara var en gammal gubbe och tant så vi börjar asgarva. sen när vi väl är under tunneln så kommer den dära bilen och verkligen TUUUUUUTAR på oss och vi håller nästan på och ramlar me cyklarna och jennifer skriker hur mycket som helst osv.. hahahaha fy va rädda vi blev

sen när vi väl käkat klart på donken efter typ två timmar så är vi påväg ut till cyklarna som vi har låst. också stannar vi upp helt plötsligt och jennifer frågar mig vart din cykel är, till svar fick hon "jag vet inte" så vi trodde att min cykel var snodd.. men sen går jag bakom en stor gul konteiner och där står min cykel så fint så =) haha så sjukt egentligen

hahahahah så cp hahah

utgång



nu blire utgång för oss, CIAO

vad vill nu ha

kommentera vad ni vill att jag ska ha i bloggen, tex. bloggtävlingar, fototävlingar, hiss & diss, visa mitt rum, eller någe sånt. kommentera det iaf NU =) seyaaa


inspiration




-.-

kom nyss hem från praoen och nu blire plugg usch så jävla irriteradddd

prao

nu drar jag till praoen, önska mig lycka till.. fett tråkigt! åh, låt den här dan gå snabbt

;@

jag blir så sur!!!!!!! jag hörde en låt på rix fm idag och nu kommer jag inte ihåg va den heter.. och den var verkligen BÄÄÄST ÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHehggighewhrherjutjruop0åp9ä+'ä0oliyutawg
GODNATT

åååh



jag blev verkligen kär idag ♥!!!

ny kategori


Tack så mycket, den kommer ifrån JC =D

ny kategori


* Skolan
jag är fan seriös nu, va hade vi varit utan skolan? vi hade inte ens vetat vad bokstäver va, vi hade inte kunnat siffror, vi hade inte ens kunnat räkna om de inte vore för skolan? vi hade varit apor vid de här fallet om vi inte hade haft skolan vid oss. Och vad hade vi blivit när vi var äldre? I-N-G-E-N-T-I-N-G, vi hade inte ens haft ett arbete, vi hade inte kunnat tjäna pengar, vi hade inte kunnat blivit rika om vi inte hade haft någon utbildning? ni får tycka som ni vill. men skolan är bra, även om jag själv hatar skolan sååå aa, jag har själv skolkat sjukt mkt förut och kanske gör de ibland nu med men jag försööööker sköta skolan oavsett vilket som.

* Galna hårfärger
starkt tummen upp till dem som vågar göra va dem vill me sitt utseende, dem som vågar sätta färg i sitt hår till något helt galet! ex, blå lila rosa röd osv..


* Ickerökare
vad finns mera att förklara?



* Dryga lärare
Lärare som tjatar på en HEEELA tiden och håller på och drygar? hur jobbigt som helst! låt eleverna få en chans förfan

* Stress
Nog det drygaste, ta det lugnt människor!

* Falska "vänner"
Sådana personer som man alltid trott är en bra vän men sen visar det sig att hon/han bara driver och sprider massa falska rykten om en själv hela tiden och egentligen bara utnyttjar en för att få mera status eller så..
Utnyttjar som kompis, inge annat.

mumsii


kom nyss hem från praoen och de var okej, fick gratis b&j glass efter dagen. muuuums! sen så drog jag och mamma och handlade lite kläder bara, mamma köpte en skit gullig t-shirt och ett par mjukisbyxor till mig. thanks!
ni med photoshop cs3 och har koden för att kunna använda de programmet, skriv koooden i kommentarerna TACK????!

praoo

nu ska jag dra till min prao och jobba steeeeenhårt och jag hinner tyvärr inte lägga in bilder just nu, men mera inlägg ikv. ciiaaao!


snyyyygg


nu ska jag sussa, godnatt!

agrroodammp


Juste, var och shoppade två vita linnen och en rosa tröja idag efter skolan med mamma =) wie
nyss käkat pastasallad och nu ska jag direkt in i duschen. sen blire datan och grejer.. juste imorn äre ju ingen skola för min del (= praoar imorn, på växtriket.. går nog bra!

träning

blev skolan tills fyra idag, alla trodde jag hade snus fast de var min enorma fläskläpp.. aja, nu blire plugg sen träning halv 7. pusss


fläskis

till alla er som inte visste de så fick jag en KAMM stenhårt på läppen i fredags, och nu är de en fläskläpp aka kissieläpp. kolla bilden under, syns inte mycket där pga ljuset men irl HOLIEMAKARONIE OH MY GOD

sännngen

nu ska jag ta och sussa fettttttttt sköönt.
sen blire skolan imorn och fläskis hänkar!!! hahahah jag dör av garv ahhaha natthumorNhahahah
oj oseriöst nu vaa hahah

flera besökare

till er som vill ha flera besökare, gå in på http://www.bloggtrafik.nu och anmäl er helt gratis och samla ihop dina poäng för att få bloggläsare!

pluggggg



just nu sitter jag och käkar lite vaniljglass med chokladsås och hallon på, samtidigt som jag sitter me mitt svenskaarbete. Seriöst, vi ska vara klara me en uppsats om två veckor, och ingen har typ börjat? Jag började skriva NU. de ska vara, framsida, källförteckning, inledning, innehållsförteckning och sen typ två sidor om de man skriver om. Jag skriver om Bob Marley och Reggaemusiken. TUFFT VA???

förlust


matchen gick sådääär va, de gick väl upp & ner lite då och då. aja, blev iaf förlust me 5-1 till gusk. man måste ju förlora någon gång iaf  =) bra kört iaf brudar! vi kan bättre,
nu har jag nyss käkat mat, ska nog skynda mig in i duschen nu sen direkt blire plugg som gäller.

match

nu blire seriematch mot gusk, byee

inspiration





ny blogg

eftersom att jag alltid ALLTID lyckas ta bort headern som maja fixade åt mig så fixade melinda en ny header och design till mig nu, och tack så mkt! blogga serrii next.


RSS 2.0