Rätt sant-

Va kvar på samma plats, men jag har kämpat och slitigt. Jag vet att det blir bättre men det känns inte hittills. Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss. När jag tänker på dagen någonting hände mellan oss. Men nu vet jag vart du står och jag behöver dig inte, vi bröt av våra band och dom gick av på mitten. Jag har kastat våra bilder, jag har saknat och glömt. Det var du och jag mot världen som kämpas till dötts. Du högg mig i ryggen, va vad det som hände? 
Jag menar du och jag, vi skulle jämt va bästa vänner. Du har förändrats så mycket . Jag vet knappt vem du är vart tog den personen vägen som alltid fanns där? Jag tror du vet vem du är, Behöver inte säga namnet . 
Du förlorade min tillit när du släppte min hand. Och jag vet mycket väl att jag en dag kommer le, Men när jag sitter här och skriver rinner tårarna ner. 


När livet sviker är det är det bra att vara två! Men ena halvan av mig slutade förstå att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar. Och man glömmer mer för varje dag. 


Men jag blev lämnad här, som tack för hjälpen. Vi gick skilda vägar. Greppade tag i andras händer. Jag försökte göra allt men det var du som gjorde fel. Löften om att bry sig som inte längre finns mer. Vad ärlig mot dig själv, är det såhär det skulle bli? 
I så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv. Du var en ängel för mig så varför hände det här? 
Ett misstag som förändra allt Hela min värld!
Så klart jag vill vara vänner. Men du ser att det inte går . För varje gång jag ser dig river du upp gamla sår. Du har inte sagt förlåt, så jag kan inte ta emot det. Och all skit som jag fick ta. Du är fan inte värd det. Vill du ha mig vid din sida får du börja med en sak. Ge tillbaka mitt liv, för det var det som du stal. Alla minnen stannar kvar och alla stunder som vi skratta. Det var du och jag till döden, ville aldrig ha någon annan.

När livet sviker är det är det bra att vara två! Men ena halvan av mig slutade förstå att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar. Och man glömmer mer för varje dag.

Förlåt.

my friend

miss her!

Snart så

Idag har jag handlat Julklappar till olika personer.
Jag är sjuk.
Imorn slutar skolan, sköönt!
Imorgon sover Josefine här.
På fredag är det Julafton.
Vill inte vara sjuk.
C I A O

HAHAHA

snygga?

Nu blir det..

..att kolla på Ung & Bortskämd med nygjorda flätor tills imorn i håret!

Världens bästa Tv-program! ..efter Julkalendern då ;)

de går för långt..

Om man har fått för sig att göra sen sådan här tatuering och är 18 år gammal så är man helt jävla dum i huvet!

Just Some Shits Of The Life

Att sakna en person kan det finnas många själ till. Det bästa sättet att hantera saknad varierar från person till person. För vissa fungerar det bäst att tänka mycket på det man saknar, medan det för andra känns bättre att sysselsätta sig med något helt annat för att glömma bort saknaden en stund. Att drömma om återseende av en gammal vän kan tyda på saknad, längtan eller en önskan att återuppleva det förflutna. Det kan även tyda på att du har tankar på personen i fråga. Saknad kan vara jobbigt för att man vill vara med den man saknar och vet att man inte kan vara det. då känner man sig lätt hjälplös och frustrerad och det är då också väldigt jobbigt.
Att sakna något som inte finns längre. Den känslan är förjävlig. Känslan av att sakna någon är obeskrivlig, men jag tycker nästan att känslan av att veta att jag inte kommer kunna göra någonting åt saknaden är värst. Jag kan inte ringa, jag kan inte resa till den jag saknar nu, det kan ingen utav oss göra.
Hur mycket vi än saknar Pelle, kan vi inte göra någonting åt det, mer än att vi bara kan sakna. Vi har rätt att sakna, vi har rätt att vara ledsna och vi har rätt till att vara arga. Det finns inga rätt eller fel. Vad vi kan göra när saknaden är som värst är att tillåta oss att sakna, men också se till att dem som finns här runt omkring oss vet att vi älskar dem och vara rädda om dem som finns med oss. Jag försöker att förstå, men fortfarande kan jag inte göra det. Tusen tankar, Tusen känslor.
1 år sen du dog igår, Vila i frid ♥dagarna med dig!

saknar min ögonsten

jag tycker om..

..världens töntigaste låt! But.. There you got Sean Banan – Gott nytt jul

RSS 2.0